Det kommer ofte besøk til kontoret vårt på Bryne, men dette er første gang vi har kunnet ønske selveste biskopen velkommen!  

bishop visit_16_9
Fungerende biskop i Stavanger, Anne Lise Ådnøy (nr. 2 fra høyre) fikk sammen med rådgiver Cecilie Bakkene Pedersen, prost i Jæren prosti, Kjell Børge Tjemsland og sokneprest i Time kommune, Stein Ødegård, omvisning i AKVA groups lokaler på Bryne. Her sammen med AKVA groups produksjonssjef Kjell Einar Pollestad (t.h), kvalitetsleder Oddgeir Drøpping (bakerst) og driftsleder Ola Hausken. 

I uke 48 var fungerende biskop i Stavanger, Anne Lise Ådnøy, på visitas i Time kommune. Bispevisitasen er et formelt besøk fra biskopen i bispedømmets menigheter og skal holdes minst hvert åttende år i hver menighet/sogn.

– Visitasinstitusjonen gir biskopen anledning til å se med selvsyn hva som foregår i menigheten. En viktig del av dette er å se hva folk lever av – og her kommer AKVA group inn som en sentral bedrift i Time, fortalte biskopen, som var svært interessert i å lære om både selskapet og næringen AKVA group er en del av.

Under visitasen ble det rom for både presentasjon og en liten omvisning i lokalet, hvor deler av teknologien AKVA group leverer er stilt ut.