Prosjektingeniør

AKVA group er verdens største leverandør av løsninger og tjenester til oppdrettsnæringen. Drevet av lidenskap, engasjement og en dyp forståelse av kompleksiteten innen akvakultur, kan vi løse de mest avanserte utfordringene i sjø og på land, og bidrar til å gjøre næringen mer bærekraftig. Viljen til å skape en bedre fremtid har vært drivkraften til AKVA group helt siden starten for over 40 år siden. Vi er til stede i alle verdens markeder med kontorer i 11 land.

Vi søker en nysgjerrig person til å bli med i vårt team for å styrke våre kapasiteter innen ingeniør aktiviteter i flåteavdeling. Vi er en kundeorientert avdeling med høykompetanse innen design, prosjektering, produksjon, drift og vedlikehold av fôrflåter. Vår flåteavdeling har vært involvert over 450 fôrflåteprosjekter over flere tiår, og har nå økende interesse for ombygginger og levetidsforlengelser av tidligere leverte fôrflåter.

Kandidaten vi søker vil få en allsidig ingeniørrolle med fokus på levetidsforlengelser, som innebærer teknisk modifikasjonsarbeid, tilstandsvurderinger på stedet, dokumentasjonsutvikling, teknisk støtte og oppfølging mot sertifisering- og inspeksjonsorganer. I tillegg til levetidsforlengelser vil kandidaten designe løsninger, gjennomføre designvurderinger, utføre analyser og beregninger, samt ferdigstille teknisk dokumentasjon, inkludert brukermanualer og layouttegninger.

Rollen passer for en strukturert, nysgjerrig og løsningsorientert person, som kan håndtere periodevis store arbeidsmengder effektivt. Levetidsforlengelsesprosjekter gir en utmerket mulighet for introduksjon til akvakultur industrien og spesielt produksjon og drift av fôrflåter. Man vil få innsikt i alle flåtesystemer, egenskaper og design, samt verdifull erfaring fra oppdrettere som har lang erfaring fra bruk av flåtene over mange år.

I denne posisjonen støtter du AKVA group med ingeniørtjenester på tvers av avdelingene Service, Prosjekt, Salg og R&D, og vil bidra inn i både det internasjonale og det nordiske markedet. Noe reisevirksomhet kan være nødvendig for enkelte prosjektoppdrag.

Stillingen vil rapportere til Mechanical Lead i flåteavdeling.

Hva vi ser etter hos en kandidat:

  • En positiv og sosial personlighet, som kan jobbe effektivt både i team og individuelt, levere på tid og følge prosjektleveringsstandarder og prosedyrer
  • En person med selvdriv som evner å jobbe strukturert og analytisk med leveranser
  • Interesse for akvakultur, havbruk og det maritime generelt
  • Nyutdannede oppfordres til å søke

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Bachelor innen tekniske ingeniørfag som maskin-, konstruksjon-, havbruk- eller andre marine disipliner
  • Grunnleggende kunnskap om Microsoft Office-produkter (Excel, Teams, SharePoint, Planner).
  • Kjennskap til AutoCAD, Rhino, SolidWorks og LaTeX er en fordel, men ikke et krav
  • Kjennskap til NYTEK 2023, NS9415:2021 og havbruk generelt er en fordel, men ikke
  • et krav
  • Flytende norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Hvorfor bli en AKVA Pioneer?

Med et solid fundament i havbruksindustrien, tilbyr vårt selskap en unik mulighet for personlig og profesjonell vekst, samtidig som man jobber i en meningsfull, fremtidsrettet industri. Vi ønsker søknader fra kandidater med ulike ferdigheter og bakgrunner som deler vår entusiasme for havbruk og innovasjon.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med et hyggelig, faglig sterkt og engasjerende arbeidsmiljø. Du får en variert hverdag med utfordrende arbeidsoppgaver, samt utviklingsmuligheter internt i et ledende selskap med et solid ståsted i akvakulturbransjen. Vi har nye moderne lokaler med egne treningslokaler og velferdsarealer.

Stillingen lyses ut nå før sommeren, men på grunn av ferieavvikling vil selve ansettelsesprosessen ikke starte før tidlig august.  

Kontakt

Kent Ims Borsheim Head Of Projects
93818644
e-post