Prosjektingeniør - Prosjektering av prosessanlegg med RAS-teknologi

Om AKVA group

AKVA group er en ledende leverandør av teknologi og service til den globale akvakulturindustrien. Vi tilbyr alt fra enkle komponenter til komplette installasjoner og service for både landbasert og merdbasert oppdrett.

God fiskevelferd ligger til grunn for alt vi gjør og vi jobber hardt for å utvikle teknologi som bidrar til bærekraft i bransjen. Gjennomprøvde konsepter og sterke merkevarer har gjort AKVA group til en ettertraktet leverandør verden over. Selskapet er børsnotert, har 1.400 ansatte og er etablert i 11 land.

AKVA group Land Based satser offensivt på utvikling av bærekraftige løsninger innen landbasert oppdrett, og søker en dyktig prosjektingeniør til prosjektering av RAS processanlegg worldwide. Engineering teamet består av 25 engasjerte kolleger i Norge, Danmark, Kina og Chile, som samarbeider på tvers av landegrensene.

Arbeidssted er ved vårt hovedkontor på Klepp (rett ved Øksnevadporten togstasjon), men du må også påregne noe reiseaktivitet til anlegg og øvrige AKVA group kontor.

 

Arbeids- og ansvarsområder

  • Prosjektering av landbaserte oppdrettsanlegg. Dvs. prosjektering av betong, rørsystem, mekanisk filtrering, biofilterering, og systemer innen avgassing, oksygenering, varme/kjøling, foring, fiskehåndtering, slamhåndtering mm.
  • Tett samarbeid med prosjektleder og tekniske designere i forhold til utvikling av tekniske løsninger og 3D-modeller samt budsjettoppdateringer på prosjektene.
  • Samarbeid på tvers av avdelinger, herunder R&D for utvikling av prosjektspesifikke løsninger og Supply Chain i forhold til teknisk evaluering og kvalifisering av komponenter og leverandører
  • Delta i kvalitetsgjennomganger og risikovurderinger av prosjektene
  • Oppfølging og koordinering av prosjektering- og designarbeid, produksjon av materiell og utstyr samt fabrikasjon- og installasjonsaktiviteter på site
  • Sikre oppfølging av tekniske grensesnitt mot kunde og øvrige leverandører
  • Identifisere og håndtere avvik samt avklare tekniske forespørsler

 

Kompetansekrav

Ingeniør eller sivilingeniørutdannelse (bachelor eller master) innen relevante fagområder. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.

Noen års erfaring er ønskelig spesielt indenfor prosess- eller vannbehandlingsindustrien, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

God språkkompetanse og fremstillingsevne på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

 

Personlige egenskaper

God problemløser; du har en analytisk tilnærming og utvikler effektive og praktiske løsninger på problemer.

Resultatorientert; du jobber hardt for å nå avtalte mål og overholde prosjekttidsfrister.

Initiativ; søker nye og bedre måter å gjøre ting på, er engasjert og tar selvstendige initiativ.

Gode ​​kommunikasjons- og samarbeidsevner; du er åpen og ærlig, holder andre informert, viser respekt og trives i teamsamarbeid

Utviklingsmotivert; du ønsker å lære nye ting og utvikle nye kompetanser og ferdigheter

 

Vi tilbyr

En spennende mulighet for deg som ønsker å jobbe med akvakulturanlegg i en internasjonal virksomhet med solid lokal forankring og korte beslutningsveier.

Vi er verdensledende innen teknologi til akvakulturnæringen, og har stort fokus på både utvikling av våre medarbeidere, løsninger og produkter.

Arbeidsmiljøet i AKVA group er åpent og uformelt, og vi er overbevist om at vi presterer best når vi trives, er engasjerte og har det kjekt på jobb. 

 

Send din søknad og CV via lenken under. Vi avholder intervjuer fortløpende og stillingsannonsen vil kun være aktiv inntil rett kandidat er funnet.

Du kan lese mer om AKVA group her www.akvagroup.com.

 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

 

 

 

 

Kontakt

Thomas Holstein Bech Team Lead Engineering
+45 22659403
e-post