Aqua Nor, en av havbruksnæringens største og viktigste møteplasser, arrangeres i Trondheim fra 22. til 24. august. Som alltid vil AKVA group ha en dedikert stand der vi vil presentere våre nyeste innovasjoner innen sjøbasert, landbasert og digital akvakultur.

Hva kan du forvente?

Som verdens største leverandør av løsninger og tjenester til oppdrettsnæringen har AKVA group skapt en bred produktportefølje.

Vi er tilgjengelige for å svare på dine spørsmål og gi råd om alle aspekter ved anlegget ditt. Dette kan omfatte infrastruktur, teknisk drift, optimalisering gjennom programvare, samt service og vedlikehold. I løpet av Aqua Nor-arrangementet vil du møte representanter fra alle avdelinger i selskapet. Vårt mål er å skape en spennende opplevelse for våre besøkende og ikke minst styrke forbindelsen med både nye og eksisterende kunder.

Messeområde

AKVA group Aqua Nor 2023

Hall D | Stand D-338

AKVA group Aqua Nor 2023

AKVA group skal holde flere spennende foredrag på messen, og vi oppfordrer alle til å delta og få med seg den siste teknologien og utviklingen innen fiskeoppdrett. Ta turen innom og bli inspirert.

Foreløpig program (2. etasje, stand D-388):