AKVA submerged gir deg den innovative løsningen du har ventet på. Vår avanserte teknologi revolusjonerer måten du driver oppdrett på, med presise målinger og omfattende innsikt som fører til bedre økonomi, økt fiskehelse og bærekraftig drift. AKVA submerged sørger for måling av snittvekt, temperatur og oksygen, samt lusetelling ved bruk av undervannskamera og en selvstyrt vinsj plassert på merdkanten.


AKVA group AKVA submerged kamera

Fremtidens oppdrettsløsning

AKVA groups kamera er den nye standarden for nøyaktig overvåking av miljøet i dine oppdrettsmerder. Ved å kombinere patentert teknologi med avanserte sensorer og skreddersydde algoritmer, gir vi deg et kraftig verktøy for å optimalisere din fiskeproduksjon.

Fordeler med AKVA submerged:
  • Presis estimering av lusetall og snittvekt: Vår unike teknologi måler oksygen- og temperaturnivåer ved hjelp av avanserte sensorer. Dette gir deg en uovertruffen innsikt i miljøet i merden og hjelper deg med å forstå lusepopulasjonen og fiskens vektutvikling.
  • 24/7 kameraovervåking: Med våre 360-graders kameraer får du fullstendig dekning av fisken fra alle vinkler. Den kontinuerlige filming og avanserte bildeteknologien gir nøyaktige tall for både lusetelling og snittvekt.
  • Skreddersydde algoritmer for bedre beslutninger. AKVA submerged gir deg gjennomsnittlige luseantall per fisk for hvert lusestadium, samt detaljert oversikt over lusefordelingen på individuell basis. Dette gir deg en unik mulighet til å ta informerte beslutninger for fiskehelsen.
  • Historiske data og trendanalyse: Ved å lagre og organisere historiske data gir AKVA submerged deg innsikt i trender over tid. Dette er uvurderlig for å forutsi utviklingen i oppdrettsmiljøet og optimalisere driften.
  • Selvrensende teknologi og enkel installasjon: Vår kompakte, robuste design inkluderer en selvstyrt vinsj som sikrer kontinuerlig oppdatering av data. AKVA submerged krever kun 230V strømtilkobling på merdkanten og kan håndteres av én person.
  • Fullstendig digital rapportering: AKVA submerged leverer daglige rapporter med omfattende informasjon om lakselus og biomasse. Med tusenvis av målte fisk hver uke, får du det nødvendige datagrunnlaget for å ta kritiske beslutninger.

AKVA submerged tar oppdrettsnæringen til neste nivå. Vår avanserte teknologi gir deg den innsikten du trenger for å lykkes, samtidig som du tar vare på fiskevelferden. Utforsk mulighetene med AKVA submerged og oppdag hvordan presis måling og omfattende data kan transformere dypdrift-anlegget ditt.