AKVA group

Teknologiske løsninger

Vår teknologi tilbys primært innenfor RAS og ZWC. Hovedfokuset er på laks, og vårt tilbud omfatter alt fra settefiskanlegg til de helt store grow-out systemene for fisk i markedsstørrelse.

Vår landbaserte oppdrettsteknologi tilbys primært innenfor resirkulerende akvakultursystem (RAS), og Zero Water Concept (ZWC). Hovedfokuset er på laks, og våre tilbud omfatter alt fra settefiskanlegg, startfôringssystemer, smolt- og postsmoltsystemer, til de helt store grow-out systemene for fisk i markedsstørrelse.

Landbasert teknologi løsninger

Teknologien inneholder alle tilleggsløsninger som trengs for en komplett oppdrettsleveranse av høy kvalitet. Disse hjelpemidlene inkluderer fisketankløsninger, fôringssystemer, fiskehåndtering, oppvarming og kjøling, inntaksvannbehandling, avløpsvannbehandling, kontrollsystemer, alarmer, sensorer, undervannslys, kameraer og mange flere.

AKVA group landbasert service og support

Service & support

La AKVA group ta seg av teknologien mens du fokuserer på å holde fisken i god form. Vi tilbyr global service og støtte på alle våre produkter og løsninger for å matche ethvert behov.

Service og support blir en integrert del av vår virksomhet for å forbedre ytelsen til landbasert fiskeoppdrett.

Avansert akvakultur trenger profesjonelt vedlikehold, opplæring og dokumentasjon.

Land based

Kontaktpersoner

Siri Tømmerås
Siri Tømmerås Commercial Director LAND BASED
+47 909 22 276
e-post