AKVA group

Om oss

AKVA group er verdens største leverandør av løsninger og tjenester til akvakultur.

Vi er tilstede i alle markeder med kontorer i Norge, Danmark, Skottland, Litauen, Spania, Hellas, Tyrkia, Chile, Canada, Kina og Australia.

Våre medarbeidere forplikter seg til konstante forbedringer ved å tenke innovativt. Drevet av lidenskap, engasjement og av en dyp forståelse av kompleksiteten i akvakultur, kan vi ta på oss de mest komplekse utfordringene enten på havet eller på land. Alle våre løsninger og tjenester jobber sammen for å gi bedre fiskeytelse og for å forbedre våre kunders lønnsomhet og bærekraft.

Pioneering a better future

Viljen til å skape en bedre fremtid har vært drivkraften bak AKVA group helt siden AKVA group ble til for flere tiår siden. Den gang så unge pionerer i Norge en fremtid innen akvakultur, en ny og spennende industri som kunne skape arbeidsplasser, utvikle lokalsamfunn og bidra til et sunt kosthold for millioner av mennesker. Det begynte med en drøm og en drivkraft. Den samme kraften driver oss fremover i dag.

Vi er nå et globalt selskap med talent i mange forskjellige områder og land. Det som bringer oss sammen, er viljen til å skape en bedre fremtid for kundene, oss selv og verden rundt oss. Vi ser muligheter innen ny teknologi, løsninger og kundebehov. Disse mulighetene bruker vi til å skape noe stort, lønnsomt og bærekraftig. Vi ser hele tiden etter forbedringer og fortsetter som et team, hvor alle bidrar og spiller en viktig rolle. Her ligger nøkkelen til fremgang og suksess.

Verden er i konstant endring, og det har den alltid vært. Men AKVA groups drivkraft forblir den samme:

Pioneering a Better Future.


Våre CARE-verdier

ikon

Kundefokus

Vi bygger langsiktige samarbeidsforhold og kundeverdi gjennom å forstå våre kunders behov og gi våre ærlige anbefalinger.

ikon

Akvakultur-
kompetanse

Vi utvikler kontinuerlig vår kompetanse, ferdigheter og evner, for å skape og utvikle ledende løsninger og service.

ikon

Pålitelighet

For å være en pålitelig samarbeidspartner, planlegger vi godt, unngår antagelser, og leverer på det vi har avtalt.

ikon

Entusiasme

Entusiasme handler om å være optimistisk og inspirert av det vi gjør, at vi sammen er pionerer for en bedre fremtid.


- We CARE for people, planet and profitability!