MicrosoftTeams-image (8)AKVA group Egersund Net er kjent for sitt høye servicenivå (foto: AKVA group).

– Vi er veldig glade for at vi endelig er i gang med dette spennende prosjektet på Sandstrand, som skal stå ferdig tidlig i januar 2023. Prosjektet og ny servicestasjon vil skape flere nye arbeidsplasser i regionen, sier serviceleder Geir Henning Risholm i AKVA group Egersund Net.

Endelig kan AKVA group Egersund Net realisere planen om en ny servicestasjon på Sandstrand. Prosjektet har blitt påvirket av pandemien og krigen i Ukraina. Dette har ført til vanskelige kontraktsforhandlinger, prisøkninger, lengre leveringstider, og dermed forsinkelser i prosjektet. Prosjektoppstarten var planlagt i mai i år, men vil nå bli i august. Det er beregnet at arbeidet vil ta om lag 20 uker fra start til ferdigstillelse.

Støtter lokalsamfunnet

Et lokalt idrettslag, IL Santor, har allerede utført en del rivingsarbeid.

– De har gjort en fantastisk jobb så langt, og vi mener dette er en god måte å støtte lokalsamfunnet på, som igjen kommer Tovik kommune til gode. Vi kommer nok til å bruke IL Santor igjen på et par forskjellige småprosjekter for AKVA group Egersund Net, sier Risholm.

 Servicestasjon av høy kvalitet

Det har vært stor lokal interesse for å jobbe på servicestasjonen. Om noen år planlegger AKVA group Egersund Net å ha rundt 15 ansatte på Sandstrand. 

Fremtidige nye kunder i området kan forvente en effektiv servicestasjon av høy kvalitet for notposer og annet relatert utstyr.

– Gjennom vår beste praksis-filosofi og grundige opplæring skal vi tilby sterk profesjonell service av dyktige medarbeidere. I tillegg har vi stort fokus på miljøet. Med våre metoder og høyteknologiske utstyr skal vi drive et bærekraftig anlegg, sier Risholm.

Bilde1-1

Modell av den nye servicestasjonen på Sandstrand.

AKVA group Egersund Net startet med produksjon av nett tidlig på 1970-tallet, og ble skilt ut som et eget selskap i 1996. De siste årene har de opplevd en enorm vekst både i forhold til omsetning og antall lokasjoner. I dag er selskapet en ledende og sikker leverandør av not-teknologi, service og utstyr til havbruksnæringen.