NORTHERN LIGHT SALMON OG SØRROLLNESFISK
Northern Lights Salmon og Sørrollnesfisk er to familieeide oppdrettsselskaper som har drevet med oppdrett av laks siden henholdsvis 1973 og 1984, og samdrift siden 2001. Samdriften har til sammen 7 konsesjoner og 4 lokaliteter som driftes gjennom Trollvika Drift.

AKVA group EGERSUND NET
Egersund Net startet med produksjon av notposer tidlig på 1970 tallet og ble skilt ut som eget selskap i 1996. Høsten 2018 ble Egersund Net en del av AKVA Group. Egersund Net har utviklet seg til å bli blant Europas ledende leverandører av notposer og servicetjenester til havbruksnæringen. Kontinuerlig produktutvikling sammen med kunder og samarbeidspartnere vektlegges for å oppnå optimal kvalitet og miljøavtrykk på våre produkter.

FRAMO
Framo er en norskbasert leverandør av pumpesystemer, som er en del av Alfa Laval-konsernet. Selskapet er en fullt integrert pumpeleverandør som designer, konstruerer, produserer, installerer og vedlikeholder pumpesystemer for sirkulasjon av væsker, slamoppsamling og oppsamling av død fisk. Selskapet har videre kompetanse på optimalisering av vannlogistikk og tankhydrodynamikk, og bidrar til å optimalisere vannstrømmen med hensyn til fiskevelferd og energioptimalisering.