AKVA group skal levere en ny flåtemodell Lovundlaks. Dette markerer et nytt kapittel i det lange samarbeidet mellom de to selskapene.

- Lovundlaks har lenge hatt et tett og godt samarbeid med AKVA group. Vi ønsket oss en flåte som først og fremst var en effektiv og solid fôringsmaskin. Deretter har vi jobbet med løsninger for sikker håndtering av dødfisk, ensilasje og syre på en eksponert lokalitet. Valget av AC700R som vår neste flåte var derfor et naturlig steg videre, sier daglig leder Jacob Palmer Meland i Lovundlaks.

Kontrakten ble undertegnet i begynnelsen av mars 2024, og gjelder levering av flåtemodellen AC700R - en videreutviklet og kostnadseffektiv modell som bygger på suksessen til tidligere modeller som AC450 og AC650. Flåten er designet for å møte Lovundlaks' behov for fjernstyrt drift, samtidig som den opprettholder høy kvalitet og optimalisert drift.

Key Account Manager Jørn Sivertsen i AKVA group, har spilt en sentral rolle gjennom tilbudsprosessen og har hatt tett dialog med Lovundlaks.

- Vårt mål har alltid vært å tilby løsninger som ikke bare møter, men overgår kundenes forventninger. Med AC700R, og videreutvikling av denne modellen gjort i samarbeid med Lovundlaks, mener vi at vi har tatt et stort skritt mot dette målet, sier Sivertsen.

Leveransen av flåten er i løpet av Q1 2025.