Over 400 personer var påmeldt til webinaret hvor betydningen av kunstig intelligens (KI) for fiskeoppdrettsindustrien ble utforsket. Den digitale æraen krever innovative løsninger for å møte de stadig voksende utfordringene innen akvakultur, og her spiller KI en nøkkelrolle.

Webinaret, som nå er tilgjengelig, tilbyr en unik innsikt i hvordan KI-teknologier som fôringsassistenter og undervannskameraer kan forbedre effektiviteten og fremme bærekraft i fiskeoppdrett. Disse teknologiske fremskrittene gir muligheter for presisjonsakvakultur, en tilnærming som kan endre bransjen ved å gjøre den mer effektiv og bærekraftig.

Eksperter som kundekonsulent Stein Hegvik, og Business Developent Manager Håkon Brønstad i Submerged, delte sine kunnskaper og erfaringer, og belyste potensialet som ligger i integrasjonen av KI i akvakultur. Deltakerne fikk en grundig forståelse av hvordan disse teknologiene ikke bare kan forbedre daglig drift gjennom automatisering og overvåkning, men også bidra til bedre fiskehelse og redusert miljøpåvirkning.

Webinaret understreker fiskeoppdrettsindustriens retning mot en mer teknologidrevet fremtid, hvor KI spiller en avgjørende rolle for å sikre en bærekraftig og produktiv utvikling.

Se andre webinarer fra AKVA group her.