AquaNext vil være en sentral arena for norsk og internasjonal akvakultur og finner sted i Stavanger fra 11. til 13. juni. Dette er første gang en messe holdes i forbindelse med AquaNext-konferansen, og som en av hovedsponsorene er vi i AKVA group svært stolte og entusiastiske. Vi vil ha en dedikert stand hvor vi viser frem våre nyeste innovasjoner og teknologiske løsninger.
Map


Hva kan du forvente?

Som verdens største leverandør av løsninger og tjenester til oppdrettsnæringen, har AKVA group en bred produktportefølje.

Vi er tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi råd om alle aspekter ved ditt anlegg. Dette kan inkludere infrastruktur, teknisk drift, programvareoptimalisering, samt service og vedlikehold. Under AquaNext vil du møte representanter fra alle avdelinger i selskapet. Vårt mål er å skape en spennende opplevelse for våre besøkende og, viktigst av alt, styrke forbindelsene med både nye og eksisterende kunder.

AKVA group vil holde spennende presentasjoner på messen, og vi oppfordrer alle til å delta og se den nyeste teknologien og utviklingen innen fiskeoppdrett. Kom innom og bli inspirert.

Foredragsholdere på AquaNext 2024

Arnstein Hosaas, Innovation Director, AKVA group: Hosaas har en solid bakgrunn fra olje- og energibransjen. Han har en mastergrad i marine teknologi og hydrodynamikk fra NTNU og har internasjonal erfaring fra USA og Brasil.

FOREDRAG FRA AKVA GROUP:

Tirsdag 11. juni, ca. 13:30:

 

 

Torsdag 13. juni, ca. 12:40:

Paneldebatt:

Torsdag 13. juni, ca. 13:50:

Deltakere:
- Arnstein Hosaas, Innovation Director, AKVA groupt
- Geir Magne Knutsen, Fagsjef for Strategi og Utvikling, Bremnes Seashore
- Hanna Sæteraas Bjerke, Veterinærspesialist Akvakultur, Aqua Kompetanse
- Henrik Hareide, Partner, BøeHareide
- Trond Severinsen, Chief Commercial Officer, Ovum

 

 

 

Konferanseprogram

Mer informasjon:
Transport
Billetter til messen

Map