Den 4. desember nådde to førsteklasses fôrflåter Philosofish, noe som markerer et stort skritt i sammarbeidet mellom AKVA group og den store greske oppdrettsbedriften.

Philosofishs beslutning om å skaffe disse fôrflåtene fra AKVA group illustrerer deres sterke engasjement for de spesifikke oppdrettsbehovene i Middelhavet. Disse flåtene, utviklet gjennom et samarbeid mellom AKVA group og Philosofish, er skreddersydd for å forbedre oppdrettspraksisen i dette området.

- Jeg er entusiastisk for dette samarbeidet, som understreker Philosofishs betydelige investeringer midt i den stadig skiftende dynamikken av akvakultur i Middelhavsregionen, uttaler Bruno Polichetti, daglig leder for AKVA group i Hellas.

AKVA group

De nye fôrflåtene er utstyrt med hybridbatteripakker, en innovasjon som er både miljøvennlig, kostnadseffektiv og sørger for minimal støy. Dette markerer en ny milepæl for AKVA group i Hellas og setter en ny standard.

Disse fôrflåtene vil bli strategisk plassert. Én av dem vil være fortøyd på Chiliomili-området i Aghios Serafim, mens den andre vil være plassert ved Kofinas-området, sørvest for øya Evia.