6. mars, sendte AKVA group webinaret «Ingen lusebehandling med dyp drift» fra studioet på Klepp. Om du gikk glipp av det kan du se det her.

Takk til alle som deltok på vårt nylige avholdte webinar den 6. mars, hvor vi dykket ned i temaet nedsenkbare merder og deres effektivitet uten behov for lusebehandling, illustrert med eksempler fra SinkabergHansen i Trøndelag.

Med over 500 registrerte deltakere, er vi overveldet av interessen for dette temaet. Det understreker viktigheten av å fortsette utforskingen og samtalen rundt innovative løsninger.

Webinaret, ledet av Arnstein Hosaas, innovasjonsdirektør i AKVA group, tilbød en omfattende gjennomgang av Nautilus-teknologien ved Magnus Røssland Bollmann, sjef for marin infrastruktur, samt verdifull innsikt i de biologiske aspektene fra Merete Gisvold Sandberg, Global Solutions Manager. For de av dere som ikke hadde mulighet til å delta live, eller ønsker å se webinaret på nytt, kan du se det her:


Dette gir en mulighet til å fordype seg i informasjonen som ble delt og ta del i kunnskapen om hvorfor nedsenkbare merder representerer en god løsning for fremtidens akvakultur.

Vi setter pris på din interesse og ditt engasjement for å utforske nye og bærekraftige løsninger innen akvakultur sammen med oss. Hold øye med fremtidige arrangementer fra AKVA group, da vi fortsetter å dele innsikt, innovasjoner og beste praksiser for bransjen.

Se andre webinarer fra AKVA group her.