Vår avanserte kamera- og sensorteknologi registrerer både fiskens oppførsel og selve fôringsprosessen. Dette sikrer optimal drift av lokaliteten og et godt miljø for fisk og folk.

Full oversikt og kontroll

Systemet består av fleksible kameraløsninger, som faste fôringskamera og vinsjbasert 360 graders kamera med klare videobilder i farger. Via trådløst nettverk overføres skarpe bilder både fra overflaten og fra dypere områder inne i merdene, samt fôrings- og miljødata, direkte til kontrollrommet.

Krystallklare bilder - et førstevalg innen fôringskamera og kamerasystemer

SmartEye-kameraet har blitt produsert i mer enn 20 år. Brukervennlighet, pålitelighet og krystallklare bilder er vår prioritet, noe som gjenspeiler seg i vår portefølje av kameraløsninger.  Kamera, kabler og koblingsplugger blir trykktestet for å sikre at de er 100 prosent vanntette.

AKVA group fisk net

Fôringskontroll

Ny fleksibel programvare for fôring sikrer full oversikt og kontroll. Oversiktsbildet blir konfigurert og skreddersydd for hvert enkelt anlegg eller lokalitet

AKVA group monitor system

Kamerakontroll

Både analoge og digitale kameraer kan integreres i systemet og er fullt kontrollerbare fra hvilket som helst posisjon. Flere skalerbare kameravinduer kan vises og kontrolleres direkte på skjermen og overvåkes via Internett.

AKVA group environmental control

Miljøkontroll

Se og sjekk alle miljøparameterne i oppdrettsanlegget for å sikre maksimal stabilitet anlegget. Temperatur, oksygennivå, saltinnhold, pH-verdi, etc.