AKVA fishtalk

Ser du etter et verktøy som kan hjelpe deg med å samle inn og dokumentere nødvendige data om utstyr?

AKVA equipment er et administrasjonsverktøy for driftspersonell, planleggere og administrativt personell. AKVA equipment legger ingen begrensninger på detaljnivået for utstyret. Det betyr at verktøyet kan gi kontroll og oversikt ned til hver minste del.


Produktverdi:

  • Skreddersydd arbeidsprosess                             
  • Optimer driften
  • Skreddersydd arbeidsprosess

Skreddersydd arbeidsprosess

AKVA equipment er en plattform for drift, vedlikehold og dokumentasjon og kan dekke alt utstyret på et område. Det gir deg muligheten til å skreddersy arbeidsprosesser for forebyggende vedlikehold. I tillegg kan du planlegge og motta varsler når tidsfrister nærmer seg. Til slutt kan du utføre inspeksjoner med sjekklister for å få full kontroll over dokumentasjonen.

Bedre kontroll og oversikt

AKVA equipment gir brukeren muligheten til å lagre alt på ett sted, fra brukerveiledninger, sertifikater, servicekort og komponentbilder. Hvis brukerne trenger dette, får de også tilgang til teknisk dokumentasjon og full sporbarhet av historikk på komponentnivå.  Dette betyr at dokumentasjonen og vedlikeholdsnivået alltid er tilgjengelig på ønsket nivå.

Verktøyet knytter sammen en grafisk kartvisning og en listevisning, noe som gjør det enkelt å opprettholde kontroll over arbeidsordre for organisering av aktiviteter, rapportoversikter og dokumentregistre. Det gir også all informasjonen du trenger for å vurdere egnede tiltak, enten delene må byttes ut eller repareres øyeblikkelig.

Optimer virksomheten

AKVA equipment gir brukerne informasjon om når det er tid for å resertifisere i forbindelse med produksjonssyklusen for riktige personer og til riktig tid.

AKVA equipment oppfyller alle krav iht. NS 9415:2009 and NYTEK.


Er du kanskje interessert i en demonstrasjon fra vår konsulent- og salgsavdeling? Eller kanskje du bare trenger støtte eller opplæring i verktøyet? Kontakt oss her.