AKVA fishtalk

Produksjonskontroll og planleggingssystem, både biologisk og økonomisk, som gir full sporbarhet gjennom hele produksjonsprosessen til oppdretteren, inkludert kostnader.

AKVA fishtalk

Optimal effektivitet, utmerket fiskekvalitet og økt lønnsomhet – AKVA fishtalk dekker alle behov for fôringsassistanse, prosesskontroll, produksjonskontroll og planlegging. AKVA fishtalk-porteføljen er et sett av ulike moduler, hvorav AKVA control er hovedmodulen.
 

Med dette som grunnlag kan kundene selv bestemme om de ønsker å bygge på med flere moduler. Dette øker sjansen for en mer presis oppdrett ved hjelp av bedre kontroll, oversikt og optimering av produksjonen.

Biologiplanlegging, finansiering, budsjettering, økonomisk kontroll, produksjonskostnader osv. AKVA fishtalk-porteføljen samler data fra stamfisk til slakting og har kraftige rapporterings- og analysefunksjoner. Med finans- og planleggingsmodulene blir AKVA fishtalk et uunnværlig verktøy, fra daglig bruk på et enkelt anlegg til utforming av femårsplaner for hele selskapet.

Vi bryr oss om kundene våre! Vi finner alltid en løsning sammen som fungerer best for de spesifikke daglige aktivitetene. Konsulentavdelingen vår har et sterkt fokus på biologi og teknologi og jobber sammen med kunden for å tilpasse verktøyet under implementering. Vi leverer også tilpasset opplæring og konsultering helt fra start, og vi er også tilgjengelige for ytterligere støtte for alle våre digitale alternativer.

AKVA Fishtalk

AKVA group digital service

Service & support

Dedikerte serviceoperatører


Vår konsulentavdeling har dedikert fokus på biologi og teknologi sammen med kunde for å brukerdefinere verktøyet under implementering. Fra oppstart leverer vi tilpasset opplæring, rådgivning og tilbyr tilgjengelige konsulenter for ytterligere support på alle våre digitale alternativer. Sammen med kunde finne vi frem til løsninger som vil fungere optimalt for de spesifikke daglige aktivitetene.

Digital

Kontaktpersoner

Sten-Eiven Tinjar
Sten-Eiven Tinjar Product Manager for Fishtalk DIGITAL
+47 907 54 763
e-post
Christian Schäfer
Christian Schäfer General Manager Chile SEA BASED / DIGITAL
+56 968 344 794
e-post
Keith Richford
Keith Richford General Manager Australasia SEA BASED / DIGITAL
+61400167188
e-post
Matti Rautio
Matti Rautio Sales Consultant - AKVA fishtalk - North America DIGITAL
+1 506 754 1872
e-post
Alper Demircan
Alper Demircan General Manager Turkey SEA BASED / DIGITAL
+90 532 374 5633
e-post
Tomas Huseby
Tomas Huseby Director Customer Excellence
+47 975 38 105
e-post