Riktig bruk av tilleggsbelysning i akvakultur stimulerer til økt vekst, styrer smoltifiseringsprosessen og reduserer andelen kjønnsmoden fisk. Du kan også oppnå mye raskere vekst og bedre fôrutnyttelse. Våre undervannslys er tilpasset yngel og settefisk i små tanker og kar, såvel som laks, torsk og arter som lysstyres i større anlegg. 

Ved utformingen er det lagt vekt på god lysspredning, funksjonsriktig form og enkelt pæreskift i en solid konstruksjon. Tilkobling for strøm til undervannslyset er pluggbart og gir enkel installasjon. Standard kabellengde er 35 eller 55 meter. Det viktigste parameteret for god og stabil undervannsbelysning er driftssikkerhet og solid konstruksjon. Kvalitet er alltid lønnsomt i lengden.

Å investere i god kvalitet er alltid lønnsomt

Vi tilbyr undervannslys av høy kvalitet og med utmerket lysfordeling. Funksjonelt og smart design gir robuste konstruksjoner med mulighet for enkle pæreskift. 

AKVA group presisjonsforing lys

Hurtigvoksende arter

Undervannslys er ofte brukt til laks, ørret, torsk og andre raskt voksende arter, spesielt i arktiske områder hvor lysforholdene er dårlige om vinteren. Lamene er perfekt for hurtigvoksende arter.

AKVA group presisjonsforing lys

Redusert kjønnsmodning

Armaturene kan enkelt monteres i tanker eller henges på ulike dyp i merdene for å sikre jevn og god lysspredning og begrense kjønnsmodning.

AKVA group presisjonsforing lys

Effektiv fôrutnyttelse

Lys montert i ulike høyder sikrer perfekt lysspredning. Jevn og riktig lysspredning i biomassen er avgjørende for fôrutnyttelse i merder med høy tetthet og uklart vann.

AKVA group presisjonsforing lys

Enkel montering

Undervannslysene er enkle å montere i ønsket posisjon og dybde ved hjelp av bøyer og tau.

AKVA group presisjonsforing lys

Optimal lyskontroll

Det enkle brukergrensesnittet gir mulighet for å sette opp ditt eget lysregime i AKVA connect.

Raskere vekst, raskere slaktevekt

AKVA group presisjonsforing lys

Ved riktig bruk av tilleggsbelysning på f.eks. laks får man en betydelig vektøkning og kan oppnå god slaktevekt tidligere.

AKVA group presisjonsforing lys

AKVA group tilbyr faste servicebesøk med utstyrskontroll, vedlikehold og detaljerte statusrapporter.