AKVA group rør

Rør

Vi bruker kun råmaterialer av beste kvalitet, og dokumenterer rørproduksjonsprosessen ved hjelp av et in-line scanningsystem.


Det perfekte rørmaterialet

Polyetylen (PE) har en rekke fordelaktige egenskaper som gjør at det egner seg perfekt som rørmateriale, blant annet høy fleksibilitet, ingen korrosjon eller slitasje på grunn av elektrolytiske prosesser og ingen risiko for angrep av levende organismer.

Markeder

AKVA group rør

Industri og produksjon

De unike rustfrie egenskapene, de kjemiske fortrinnene og ekstra lang levetid er grunnen til at gruveselskaper og prosessindustrien har polyetylen som et klart førstevalg når det kommer til rørmateriale. 

AKVA group rør

Vann- og miljøteknikk

Vi tilbyr et bredt utvalg PE-rør for vannforsyning og avløp, alle med topp kvalitet og fordeler som lekkasjesikkerhet, fleksiblitet, "organismefri" overflate og ekstra lang levetid. 

AKVA group rør

Vannkraftverk

Vi kan levere rør med inntil 1200 mm i ytre diameter og opp for et maksimum trykk på 20 bar på rør opp til 800 mm. Vi kan også beregne og tilpasse rørdimensjonene og trykket i forhold til vannflommen. Den meget glatte overlaten til PE-rør sørger for ekstra god gjennomstrømning. 

AKVA group rør

Telekom

Korrosjonsfrie og fleksible PE-rør egner seg perfekt for telekominstallasjoner. 

AKVA group rør

Havbruk

Vi leverer fleksible og praktiske fôrslanger til oppdrettsnæringen som er designet for å tåle ekstra tøffe værforhold. I tillegg produserer vi rør og deler til Polarcirkel-merden og Polarcirkel arbeidsbåter. 

AKVA group rør

Landbasert fiskeoppdrett

Vi leverer rør og rørdeler til smoltanlegg og landbaserte oppdrettsanlegg. 

 Dimensjonsliste (PDF, 9MB)

Komplette rørsystemer

AKVA group rør

Moderne fasiliteter

Vi har en av Europas mest moderne produksjonslinjene for PE-rør og kan levere sertifiserte spesialrør med andre dimensjoner enn det som er standard. 

AKVA group rør

Sertifisert personell

Våre sertifiserte rørmontører sørger for nøyaktig og sikker installasjon. Speilsveising er den vanligste metoden for sammenføring av rør. 

AKVA group rør

Uendelige bruksområder

PE-rør og rørdeler brukes til en rekke ulike formål, for eksempel til vannforsyning, avløpssystemer og til frakt av kjemikalier, giftige væsker, slam, matvarer og jordbruksprodukter. (Foto: Mads R. Steen)

AKVA group rør

Komplett PE-rørinstallasjon

Vi tilbyr komplette rørsystemer for både høye og lave trykkbelastninger. Sammensveiste eller sprøytestøpte PE-rørdeler inkluderer: Albuer, bend, T-rør, plugger, overganger, siler, samlestokker, krager, flensker, elektromuffer og mye mer. 

AKVA group rør

Lang levetid

Vi bruker kun råmaterialer av beste kvalitet, og dokumenterer rørproduksjonsprosessen ved hjelp av et in-line scanningsystem. Resultatet lønner seg; våre produkter er vedlikeholdsfrie og har lang levetid. 

AKVA group rør

Fra 20 - 1.200 mm diameter

Vi har stor kapasitet med fire ekstruderlinjer i moderne produksjonslokaler. Vi produserer PE-rør med diameter fra 20 - 1.200 mm og lengder på inntil 500 meter. 

AKVA group sjøbasert service og support

Service & support

Moderne oppdrettsteknologi er blitt mer avansert, og behovet for profesjonell service og forebyggende vedlikehold har økt.  AKVA group tilbyr global service og support på alle våre produkter.

Sjøbasert

Kontaktpersoner

Johan Alte Westman
Johan Alte Westman Sales manager Pipes
+47 922 70 521
e-post
Sturla Zetterlund Nilsen
Sturla Zetterlund Nilsen Sales Consultant Pipes
+47 918 10 540
e-post