AKVA group polarcirkel

Når naturen gjør opprør trenger du utstyr du kan stole på. Designet til dagens Polarcirkel-merd er basert på mer enn 50 års forskning og erfaring. 

AKVA group er verdens største leverandør av løsninger for havbruksnæringen. Vi leverer komplette teknologi- og utstyrsløsninger for å bedre gjøre oppdrettere i stand til å drive bærekraftig, både med hensyn til fiskevelferd og for å etterlate et minst mulig miljøavtrykk.

Våre løsninger innen marin infrastruktur er basert på 50 års erfaring der vi legger til rette for at våre kunder og partnere skal kunne drive virksomhet under de tøffeste forhold. Vi leverer alt fra varekomponenter etterspurt av kunder til komplette skreddersydde nyutviklede løsninger, utviklet for én spesifikk kunde på ett spesifikt sted.

AKVA group plastikk polarcirkel merd røft vær

Merder i gjenvunnet materiale og uten isopor
AKVA group har eliminert isopor i produksjonen av alle polyetylenrør til merder. AKVA group jobber hardt for å redusere plastavfall, -avskjæringer og -utslipp under monteringsprosessen og har introdusert nye isoporfrie merder på markedet. I 2021 utviklet AKVA group og Plasto gangbaner av gjenvunnet materiale fra kasserte merder. På slutten av 2021 mottok AKVA group, Plasto og Oceanize tilskudd fra Handelens Miljøfond for å utvikle merder utelukkende laget av gjenvunnet materiale.